Závory
Závory
Anotace: Na přejezdech bývá nebezpečno. Ale znám i závory, v nichž je bezpečně a útulně
Projede rychlík,
semafor rozsvítí
červené světlo,
zaplane i v tvých očích.
Tvé ruce se zvednou
ke slavnému vjezdu
vstříc mému srdci jednou
jak závory na přejezdu.
Publikoval(a):
podnebný, 19.11.2015