Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tátovo objetí

Tátovo objetí

Jak rychle málem jsem zapomněl,
teď derou se ven štěstí slzy.
Když jsem dnes ráno odjížděl, brzy,
táta mě objal - to jsem si vždy přál a chtěl!

Zmatený, překvapený... šťastný a spokojený.
Nezapomenout a vtisknout do paměti
ten okamžik neskutečné ceny.
Publikoval(a): Srukama, 18.11.2015
Přečteno (208x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, Kněžka, gogol, koiška, Lipová, Mirastus, slunečnice69, GabrielleT., Malfelica, děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 13:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti