Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Píseň lásky

Píseň lásky

Muerto Básně » o Lásce

Anotace: Když srdce začne cítit.

Už k smrti blouzním,nemám slov.
Pro ten pocit,krásu slok.
Snad něco cítím? Onu snad,
emoci,co omračuje srdci zrak.
Už zpívá znovu píseň mou.
Co zanechalo v zavrhlou.
V taj se obrátil můj dech,
když objevil se úsměv na jeho rtech.
Chvějou se mi rty a nevím čemu se dřív smát.
Tomu že se směje on, nebo že jsem začala při jeho pohledu tát.
Miluji tedy snad? Rozum křičí ,,Ne!"
Srdce ovšem buší na nesouhlas jako smyslů zbavené.
Publikoval(a): Muerto, 18.11.2015
Přečteno (419x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti