Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zas nostalgie

Zas nostalgie

ivankaaknavi Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Dívka nedokáže zapomenout na starou lasku.

Srdce mé tak hrozně bolí,
stále si však to tvé volí.
Jsem hvězdou z oblohy padlou,
a ty láskou mou tajnou.

Jsi můj dlouhý sen,
který sním i celý den.
Jsi má můra noční,
jsi mou slzou oční.

Slza,co mi spadla z tváře,
ze které je silná záře.
Podívám-li se do tvé tváře,
v očích zjeví se mi zas ta záře.

Zrychlí se mi dech a srdce,
nekompromisně a prudce.

Chci jen lásku,
třebas na krátký čas.
Nemít žádnou vrásku,
v očích nemít záři zas.
Publikoval(a): ivankaaknavi, 16.11.2015
Přečteno (132x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti