Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kapesní tajemství

kapesní tajemství

richie. Básně » o Lásce

Anotace: schovala do kapsy

Šli jsme se projít
kolem létaly jiskry
až k nebi
vlci podel cesty
zlostně vrčeli

my se jim smáli
a zpívali štěstím

Když jsem se otočil
schovala si
hvězdu splněných přání do kapsy
na horší časy


Šli jsme se projít

hvězdy na nebi nám přály

a my

se milovali
Publikoval(a): richie., 14.11.2015
Přečteno (191x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, NikitaNikaT., Kněžka, Mirastus, Martin Havlíček, Lipová, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti