Zvony míru
Zvony míru
Anotace: Chtělo by se mi napsat Zpívám zpěv míru, ale to už mnohem lépe ztvárnil Vítězslav Nezval
Celým světem znějí
a zvoní, vyzvánějí,
vznešeným chodem
vznosné chůze,
vždy podobny
některé Můze,
oblastí luny,
svými lůny pokyvují,
pohupují se
se žhavými srdci,
se slunci lásky,
zvony míru, zvony lásky,
klíny žen.
Publikoval(a):
podnebný, 14.11.2015