Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásko,lásko

Lásko,lásko

Lásko,lásko

Lásko,lásko kdepak chodíš.
Máš krásně hřát a ty studíš.

Máš vonět jak krásná růžička
a ty jsi holá jak podzimní
větvička.

Lásko,lásko kdepak chodíš.
Zima už nastala sníh se z
nebe sype.A ty jsi zaspala.
Mé srdce jsi zmrznout nechala.

Po růži voňavé se mi
stýská po lásce hřejivé
mé srdce pláče.

Lásko,lásko kde jsi.
Srdce mám sněhem zaváté.
Duše se chladem chvěje.
Lásko ,lásko začni hřát
bez tebe nic nerozkvete.

Růžička voňavá,láska
hřejivá,něžné pohlazení
dvě ruce,co se drží.
Nad upřímné lásky není.

Láska je nádherná krásně
hřeje a srdce se směje.
Publikoval(a): slunečnice69, 14.11.2015
Přečteno (417x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti