Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak nějak to vidím.

Tak nějak to vidím.

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Pokud máme fešácké věznice, žádný strach.

Zásah

Policejní auto houká,
zloděj poděšeně kouká,
patří ti to hlupáku,
brzy skončíš v lapáku.

Soud

Soudce ten se přísně tváří,
z paragrafů trest mu vaří,
dva roky si odsedí,
zloděj se moc škaredí.

Basa

Basa u nás není tvrdá,
tam se lotr nepotrhá,
televizi sleduje,
málo kdo tam pracuje.

Svoboda

Už je zase z basy venku,
cvičně čmajznul peněženku,
v base dostal školení,
on už se teď nezmění.
Publikoval(a): Psavec, 14.11.2015
Přečteno (110x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Troublemaker, gogol, Květka Š., děda včela, donne, Kněžka, Kytka62, GabrielleT., Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 05:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti