Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Práce

Práce

45david Básně » o Životě

Anotace: Práce

Je už dávno noc,
a já jdu pomalu spát.
Je toho na mě příliš moc,
a tak se musím ptát.

R.Jestli zítra vyjde Slunce,
jestli to půjde jednoduše,
jestli bude nebe modré,
jestli bude všechno božské.

R.

Pomalu se probouzím,
na budík okouním.
Kolik je hodin?
Bolí mě nohy.
Už mě to nebaví,
záda mám bolavý.
Já chci v klidu spát,
jinak se zhroutím opodál.

R.

R.

Hlava mě bolí,
to je ta práce.
To já ten chudáček.
Už mě to začíná štvát,
a tak se musím ptát, musím se ptát, já se musím ptát.

R.

R.
Publikoval(a): 45david, 13.11.2015
Přečteno (78x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti