Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Živote ptám se tě

Živote ptám se tě

Živote ptám se tě

Živote ptám se tě ptám
proč žiji když mé srdce
žalem skomírá.

Živote ptám se tě ptám
proč žít když slzy v očích
neustále mám.

Živote ptám se tě ptám
kde lék na bolavou duši
nalézt mám.

Mlčíš.Jen se díváš.
Tak se nediv ,že pomalu
v žalu umírám.

Uvadám jak růže nádherná
vadnu a pomalu umírám.
A ty jen mlčíš a na mou
bolest tiše hledíš.

Živote ptám se proč
umírám.Proč štěstí nikde
nenalézám.Proč.
Publikoval(a): slunečnice69, 13.11.2015
Přečteno (245x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti