Žhář
Žhář
Anotace: ....temných stínů jsi ty žhář
Obloha krvácí odstíny rudé,
v symfonii nářků hledám svůj dech.
Jen ty vidíš mou nahotu, úsměvy chudé,
němá slova na mých rtech.
Obloha pláče tisíci smutky,
v šerosvitu noci hledám tvou dlaň.
Jen ty cítíš můj chlad, svévoli loutky,
a žal krutý jako zbraň.
Obloha pálí plameny zloby,
v baletu jisker hledám tvou tvář.
Jen ty slyšíš můj tep, duševní mdloby,
mých temných stínů jsi ty žhář.
Publikoval(a):
Felicis, 12.11.2015