Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miláček

Miláček

Píšu tvé jméno všude,
uvídím co zítra zase bude.
Těším se na tebe šíleně moc,
posílám hubičku na dobrou noc.
Jsi pro mě vším,
teď jen o tobě hezky sním.

Zdá se mi o tobě krásný sen,
teď všechny pocity musí hned ven.
Zdá se mi furt jenom o tobě,
až sem dostala chuť na nudle.
Láska je tak k tobě veliká,
až mě policajt s toho zatíka.

Jsem do tebe velkej blázen,
kamarád se stal velkým lhářem.
Jsi pro mě vším,
teď už o tobě vše vím.
Jsi moje pravá láska,
pro nás je to krásna maska.

Miluji tě šíleně moc,
posílám ti druhou hubičku na dobrou noc.
Ty jsi pro mě vším,
dneska si tě chci vzít.
Publikoval(a): Lů Ca, 12.11.2015
Přečteno (1032x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti