Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bouře

Bouře

45david Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Ani nevím.??

Vichřice ničí domy,
všude je strach.
Jsou tam vidět stopy,
za nima prach.
Lidé utíkají od domovů svých,
běchají a běhají,
ze všech svých sil.

R. Velká bouře, velký déšť,
všechno kolem hoří.
Všude kouře hodně je,
velké zdi se boří.
R.

Někdo támhle umírá,
zahalila ho noc širá.
Někdo zas naříká,
pro svého následníka.
A ti co přežili,
schovávají se do krytů.
Ostatní zemřeli,
a teď jsou bez životů.

R.
R.

Z měst nic nezbylo,
jen bída a strach.
Dobytka zhynulo,
trefil je šlak.
Z tisíců zbylo,
pár desítek.
Vše tam shnilo,
bez vyjímek.

R.
R.
Publikoval(a): 45david, 12.11.2015
Přečteno (250x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Troublemaker, Makaveli, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 05:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti