Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nikdy jsem nebyl podezřelý z optimismu... ale tahle je hodně smutná, M.
12.11.2015 20:36 | Mirastus
kdo říká že návrat do srdce je příjemná záležitost,paradoxně to velmi bolí...ale ukotvení se tam je pak nezaplatitelné...
vnímám trochu změnu ve psaní...sluší ti...
12.11.2015 20:11 | Martin Havlíček