Překonaný Hitler
Překonaný Hitler
Anotace: Několik ironických rad islámským bojovníkům ke správnému průběhu války
Ve válce když útočili
ztečí bodák na bodák,
truňkem se dřív přiopili,
dělejte to také tak.
Noc a mlhu radši novou
mohl bych vám poradit,
zkuste bombou atomovou
zeměkouli vyhubit.
Na Saharu do ohrady
třeba všechny lidi svézt,
vodíkovou pusťte tady,
už aby to bylo dnes.
Publikoval(a):
podnebný, 12.11.2015