Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Martin zklamal

Martin zklamal

Koukám z okna každou chvíli,
zda už přijel koník bílý,
Martin asi popíjel,
proto dneska nepřijel.

Země není celá bílá,
zimě chybí chladná síla,
Martin se jí jenom smál,
koně doma přivázal.

Počkáte si na sníh, páni,
teplo mojí práci brání,
za čas. ale vždyť to víte,
sněhuláky postavíte.
Publikoval(a): Psavec, 11.11.2015
Přečteno (402x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, vanovaso, Muerto, Martin Havlíček, Makaveli, Kněžka, děda včela, slunečnice69, Huge_Egg_Man, Lipová

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti