Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zničený život.

Zničený život.

dodky Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Stop drogám!!!

Dostáva sa do vyššej triedy,
láme ho ulica a jej tmavé miesta,
necháva rásť na hlave dredy,
začína huliť trávu,
ktorá ho nikdy nepotrestá.

Zvláda stresy ktoré máva,
nebojí sa nikoho, je silný v slovách,
pomáha mu jeho tráva,
chce skusiť čo je v drogách.

Prestáva zvládať školu,
začína poznávať dílerov,
toto mu prinesie smolu
a pár ďalších príbehov.

Začína vynechávať hodiny,
zvláda však predávať fet,
pomaly sa odiaľuje od rodiny,
toľko k tomu smutných viet.

Našiel v drogách viacej slasti,
berie ihlu do ruky,
začína si žíly mastiť,
vpichuje svinstvo bez záruky.

Nevie čo ho čaká,
no odmena je istá,
začína hneď skákať,
že droga bola čistá.

Rodina už nefunguje,
škola zanechaná osudu,
teraz len ulica v živote figuruje,
našiel v drogách záľubu.

Takto pokračoval roky,
pričuchol si k smrti,
z pekného života do stoky,
teraz už len smúti.

Rodinu už nemá,
zostal sám v živote,
droga do neho vteká,
umiera sám o samote.
Publikoval(a): dodky, 11.11.2015
Přečteno (732x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Malfelica

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti