Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pocit

Pocit

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: momentální pocit

Slovíčka spletená
z dvou hadích copánků.
Holčička zmatená
na haldě topánků.

Nevelká, nehezká
zdá se jí obloha.
Pobíhá, cupitá
čeká dar od Boha.

Troufá si, nestíhá,
uniká do sebe.
Stýská si, nevnímá,
myslí jen na Tebe.

Pravá a falešná
zdá se být láska.
velká a nevděčná
zbývá otázka.

Hodit a nehodit
mincí si do dlaní.
Smazat a zahodit
Dvě pírka havraní.
Publikoval(a): Ema Caesar, 10.11.2015
Přečteno (396x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Kněžka, Lipová, gogol, Mirastus, Huge_Egg_Man

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti