Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Půlnoc už odbila

Půlnoc už odbila

Půlnoc už odbila

Půlnoc už dobila
a ty bloudíš očima
po stropě.Spánek
nepřichází a tak
přemýšlíš proč živo
hází ti klacky pod
nohy.

Těžké je ráno vstát
a jít životem dál.
Těžké je vzchopit se
a hledat štěstí,které
bůh ví kde lítá.

Přemýšlíš,půlnoc už
odbila.Slzy se koulí
po polštáři a ty tápeš
v temnotách života.

Půlnoc už odbila a
ty strach máš,že ráno
až vstaneš upadneš na
kolena.

Nesmíš se bát a životu
musíš ukázat,že kuráž
máš a umíš se smát.
Že štěstí své si nalezneš
a na nohou budeš pevně
stát.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.11.2015
Přečteno (137x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti