Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vražedným nožem

Vražedným nožem

Killerka. Básně » o Lásce

Anotace: ....Takhle to bylo

Vraženým nožem,
si zakrvácím dlaně.
Musím vyrvat si ze srdce ten klín,
co zabodl mi někdo zlí,
tak odhodlaně.

Musím jít dál,
dokud ještě ta louže krve,
co pod sebou mám,
mě nestahuje a já do kolen neupadám.

V naději,
že dokážu v čas dlaněmi,
zachránit to své zranění,
se se strachem odhodlávám.

To poslední čemu bych věřila,
že si mě takhle všimne můj hrdina.
O tom jsem nesnila.

On ale vážně přišel,
a tak dokonale tiše.

To jsem už zemřela?
nebo jen blouzním o tom co jsem neměla.
Publikoval(a): Killerka., 10.11.2015
Přečteno (86x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti