Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jen se trochu domnívám jestli to zasejc nebylo uměle vytvořené aby šlo Německo ještě víc do kolen...nájezdníci+ekonomika... super plán...že?
9.11.2015 16:00 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: