Rozkoš
Rozkoš
Anotace: Chov hospodářských zvířat není pro ně nic pěkného
Kravičko u vrat uvázaná,
někdo chtěl by se býkem stát,
aby ta síla, prudká rána
mohla ti v hloubi rozkoš dát.
Kravičko u vrat uvázaná,
podle bučení býk tady blízko musí být,
až na tě padne jeho rána,
víc než inseminaci si můžeš ji užít.
Publikoval(a):
podnebný, 8.11.2015