Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Světlo života

Světlo života

Cygnus Básně » o Životě

Anotace: . . .

Co máme v hlavě
v hlavě, máme světlo
světlo co plane, tak vstávej
ostatním na cestu sviť.

Společnost tíží kámen
co klesá do hlubin moře
lidé, kapky v oceánu
je těžké cítit se dobře.

Tak posviť jim na cestu
hoď záchranou vestu
aby nešli níž a níž..
Ty snad ještě spíš?

Zažehni oheň
spal ty bludy
co nás ničí a nudí
zažehni lásku
v lidských duších
když srdce buší
krásný je svět.
Publikoval(a): Cygnus, 7.11.2015
Přečteno (169x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone, koiška, Lipová, GabrielleT., Kněžka, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 07:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti