Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Do roku 2100 půjde část spojených státu pod vodu...nikomu nepřeji nic zlého,ale tento kontinent potřebuje vyrovnat svojí karmu...stejně jako německo,belgie,francie,anglie...atd...
7.11.2015 11:08 | Martin Havlíček