Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PODZIM

PODZIM

Rose-H Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Podzim přijde na chvilku a zahalí svět do barev....

Duha se rozprostřela a obarvila listí,
to už se hlásil podzim, aby rozzářil svět,
pokryl ho barevnou šálou jen na malý let,
sluneční paprsky protkaly koruny stromů a vše se blyští.

Zahořela krajina, jako kometa o Vánocích,
jako milenci v horkých nocích.
Srdce z té kouzelné krásy zaplanulo,
mysl mou to uchvátilo.

Snít se má, i když jsou oči otevřené,
vůně podzimu přináší lásku,
parfém pro ne jednu krásku,
pro něho, pro ni, pro všechny smělé.
Publikoval(a): Rose-H, 4.11.2015
Přečteno (790x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti