Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkné. A co žena jako celek :)
3.11.2015 20:05 | koiška
Ano...když báseň s erotickým podtextem, tak vkusně a s noblesou. Z dnešního i historického hlediska naprosto pravdivá. Líbí.
3.11.2015 20:00 | gogol