Víš jaké to je
Víš jaké to je
Víš jaké to je
Víš jaké to je když
srdce bolí a láska
odchází.Tělo se třese
vzlykotem.Z očí se koulí
slz nepočítaně.
Víš jak bolí láska
zklamaná.Víš jaké
to je když něžná slova
se mění v jed.
Víš jaké to je když
láska umírá a srdce
skomírá. Víš jaké to
je když lova něžná mění
se v jed.
Nevíš.Tak neraď a odejdi
hned. Nech srdce vyplakat
a duši bolavou vydechnout.
Nech tělo být vždyť potřebuje
klid.Srdce se vypláče a ty
můžeš jít.Nech mě být,když
vzal jsi si mou lásku a
duši klid.
Víš já to přežiji nech
mě být a dej duši klid.
Odejdi! Mou lásku sis
vzal.Kdo ví ,co bude dál.
Publikoval(a):
slunečnice69, 3.11.2015