Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska je dar

Láska je dar

Láska je dar

Láska je krásná jako
kopretina bílá.
Láska je jak letní vánek.
Láska je čarovná jako
měsíc v úplňku.
Láska je mocná čarodějka.

Láska je krásná a přesto
bolí.S láskou snáz žiješ
a přesto se bojíš.

Láska je kouzelná a přesto
slzy roníš.Láska je dar
tak si ho važ.

Láska je všemocná tak
si ji chraň.Do srdce
ji uzamkni a klíček
si uschovej.Vždyť je
to dar tak ho chraň.
Publikoval(a): slunečnice69, 2.11.2015
Přečteno (269x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, koiška, Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti