Radostné plamínky v očích
Radostné plamínky v očích
Radostné plamínky v očích
Kdepak jsou radostné
plamínky z očí.
Kdepak je úsměv a nálada,
co ráda skotačí.
Kde asi jsou?
Nevím kam se poděli.
Snad se zatoulali.
Snad jen cestu nenašli
za mnou.Proto teď v očích
slzy mám a náladu veselou
těžko hledám.
Sedím na lavičce pod
stromem.Zlaté listí
zdobí krajinu kolem.
Slzička ukápla z očích
mých.Koulí se po tváři
k zemi padá.
Úsměv a radostné plamínky
jsou fuč.Pod sebou mám
ze slz kaluž.Veselá nálada
skotačí ve větru.
Počkej až tě holka chytnu.
Pak se budu smát.Radostné
plamínky mi budou v očích
plát.Po kaluži ze slz
lodičku z listí pustí.
Nálada dobrá se dostaví
a já půjdu domů šťastná.
Publikoval(a):
slunečnice69, 31.10.2015