Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letní noc

Letní noc

podnebný Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Přání, aby se zase brzo vrátila

Na tvé hebkosti spát celé noci,
jaká slast,
do vonné kvetoucí louky moci
ústa klást.

Nad hlavami hvězdy a po boku květ
s vůní tvou,
v šumění lesů dívčí hlas uslyšet,
zpívá tmou.
Publikoval(a): podnebný, 31.10.2015
Přečteno (697x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, koiška, gogol, slunečnice69, donne, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti