Album fotografií
Album fotografií
Žluté okraje, tok času
se vryl do kůže, papíru.
Vzpomínky vybledly.
Tak nepatrné, jako lidská
tajemství, co každý skrývá.
-V nitru fotek-
A prach, co uvnitř je,
těžce se pak smývá.
Možná neradi vzpomínáme...
Na zadní straně psáno:
-Jaro, před 10 lety-
Nic si nevybavuji…
zpěv ptáků, stromy šustící při cestě.
Tlukot zvonu, co odbil poledne.
A tak ty fotky pevně držím,
stárnu s nimi, s pomyšlením,
že jednou budu jen součástí alba.
Nepatrný zjev, zmizením, jako nad hrncem pára.
Publikoval(a):
Makaveli, 30.10.2015