Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

stýská se mi

stýská se mi

Deltík Básně » o Lásce

Anotace: vzdálenostní beznaděj

Když dlouhé týdny se nevidíme
deprese šílené to budí ve mě.

Úzkost, strach, beznaděj
- láska
ta je mocný
čaroděj.

Ale já vím že -
všechny cesty překážky i vzálenosti
dokážeme překonat.
Pokud budem oba
toho druhého milovat.

Cesta teď je složitá
se životem se musíme prát,
o toho druhého bojovat.

Budoucnost nás ovšem čeká slibná,
při pomyšlení na ní
se mi krásně dýchá.
Publikoval(a): Deltík, 30.10.2015
Přečteno (445x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti