LoVe
LoVe
Anotace: snad jediná obstojná báseň ..
LOVE
" " " " "
Proč bych měl psát o lásce?
vždyť to slovy říci nejde,
co já cítim k té holce,
tak krásné slovo napsat nejde.
Láska je složitá
na to abychom oní psaly
je to jako hádanka
kterou sme neuhádli.
Publikoval(a):
Dezolát, 4.10.2010