Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úděl člověka

Úděl člověka

Ztrácím se celá ve zlatě
padajícím z větví stromů,
rty mé volají "Zachraň mě!
Já v té kráse tonu!"

Směješ se a rozplétáš mi
větrem spletené vlasy,
počítáš pihy na mé tváří,
já zas tvoje řasy.

Nemůžu říct, co je krásnější,
podzim? Duše nás dvou?
A co je úděl člověka na Zemi?
Milovat a žasnout.
Publikoval(a): GabrielleT., 27.10.2015
Přečteno (184x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Stojatá voda, Septi, Johny_J, Easy Rider, koiška, děda včela, Lipová, Martin Havlíček, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 10:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti