Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
velmi silné,myslím že se tam každý z nás najde...v určité a dočasné fázi života na tuty...
no já to nemám ostnáčema,ale nadbytečným tukem-ochrana před něčím...nebránit se životu...
27.10.2015 17:16 | Martin Havlíček
Tak k této zpovědi jsou další slova zbytečná...M.
26.10.2015 20:38 | Mirastus