Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Schovaná láska

Schovaná láska

Schovaná láska

Lásko kam jsi se schovala.
Lásko kudy chodíš.
Střevíčky jsem si prošlapala
abych tě potkala.Oči mám
uplakané.Lásko hledala jsem
tě,ale marně.

Lásko s tebou je těžké žít,
ale bez tebe je smutno.
Stýská se mi po polibcích.
Lásko kde asi jsi.

Střevíčky jsem prošlapala
nožky do krve rozedřela
oči vyplakala.Po polibcích
se mi stýská.Lásko kde jsi?

Vyhýbáš se mi a já nožky
ve vodě chladím.Slzy do
kapesníku utírám přitom
na něžné polibky vzpomínám.
Lásko vrať se mi.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.10.2015
Přečteno (74x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 04:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti