Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozchod

Rozchod

podnebný Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Bez komentáře

Tvá ústa vzdorná a odmítavá
ostřím dýk pohledů uchráněná
pro pohyb rukou pro pohybem paží
uhnutím hlavy nedosažená

skála příkrosti neztečená
silou a mocí nedotčená
kalich květu neutržený
motýl v letu nepolapený

náhle se blíží přilétá sám
a jeho vzdor jeho vzpurnost
přemáhá sama
jen tvoje touha

Už se mi nebráníš
a ani lhostejná nejsi
tvé ruce mě neodstrkují
ani nezůstávají netečné

sama přicházíš
sama mi nyní nabízíš své rty
sebe celou
a už zbytečně pozdě

tak dlouho jsem čekal
až časem
má láska zemřela
jako sen který se nevrací
Publikoval(a): podnebný, 26.10.2015
Přečteno (233x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti