Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na velkou lásku

Na velkou lásku

Na velkou lásku
za dlouho přicházíš
bez pozvání bez pobídnutí
od sebe sama

ze svého rozhodnutí
ze svého nápadu
ze svého vnuknutí
ze svého vytušení

za dlouho
za věčnost očekávání
po rezignaci
na velkou lásku

já který jsem tě miloval
představ si že pro tebe
jsem se uchoval dlouhý čas
snad rok snad ještě víc

a ty jsi mě odmítla -
a přece nelituji
Publikoval(a): podnebný, 25.10.2015
Přečteno (148x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti