Co
Co
Anotace: Je spousta věcí, jež zdají se být důležité.
Co je důležité.
Žít tak, jak se má,
dýchat, vnímat krásu,
smysly všemi,
dokud se jen dá.
Co je důležité.
Žít ve shodě
s vlastním já.
Jen ono přec,
nezradí tě,
neošidí, neoklame,
duši tvoji neprodá.
Publikoval(a):
Taren, 24.10.2015