Zlaté nitky
Zlaté nitky
Jsi můj pramen
co mnou stále protéká
a spodní proudy srdcí
vedou nás do jiné dimenze
tam kde se rozednívá
kde slunce hoří
a jeho dlouhé teplé ruce
zahřívají duše
plující v tichém magickém prostoru
tam kde se volně dýchá
tam někde
kde jsi Ty
kde jednou naše ruce spojí
zase a navždy
zlatými nitkami
i naše životy
Publikoval(a):
vanovaso, 24.10.2015