Cestou z práce
Cestou z práce
Anotace: a s vůní podzimu.
Záleží na každého vkusu,
zda život stráví v jednom klusu.
Mně přijde dobré cestou domů
kochat se krásou barev stromů,
červeň a žluť pestrou hradbu tvoří,
v mlze ční Bezděz i Středohoří.
V březovém háji hlavu mi čistí
poslouchat chvíli šumění listí.
cestu mi kříží dlouhé stíny,
dívám se vzhůru na modříny.
No, zkrátka - les je cestou z práce
nejlepší lékař i moudrý rádce.
Publikoval(a):
Henriette, 23.10.2015