Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přání

Přání

Tráva zelená
moře modré
obloha bez mráčku
a já chtěl bych být vedle tebe.

Při západu slunce
líbat tvé líce
šeptat hezká slova
objímat tě zas a znova.

Mám přání jediné
koukat do tvých oči
protože jsou tak nevinné.

Tak snad mi odpustíš
lásko má
že jsem tak daleko.
Srdce mé
je však tebou
bezpečně zamčeno.

A jen ty máš k němu klíč
věřím že ho nezahodíš.
Publikoval(a): Deltík, 22.10.2015
Přečteno (936x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti