Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Býčí smutek

Býčí smutek

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Špatné vyhlídky.

Býk se smutně dívá kolem,
brzy se už stane volem,
na louce se krávy pasou,
on je zmámen jejích krásou.

Sedlák nemá pochopení,
k chovu prý moc dobrý není,
býček hlavou pokyvuje,
přitom v duchu medituje.

Spravedlnost kdyby byla,
na vás by se vyřádila,
jenom hezcí by dnes žili,
zbytek též by vykleštili.
Publikoval(a): Psavec, 21.10.2015
Přečteno (134x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, gogol, donne, Bezhlavý rytíř, děda včela, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti