Nevidomí
Nevidomí
Anotace: Nepotřebují naší lítost ani soucit, ale zaslouží si lásku a pochopení
Bílými vranami zčernal kraj
krutými písněmi slepých očí,
hraj, meluzíno, slepým hraj,
flašinet divokou klikou točí.
Tou melodií dýchavičnou
hvízdoty v duši se zarývají
a temnotu v hlavě nekonečnou
nám, zdravým lidem odkrývají.
Publikoval(a):
podnebný, 21.10.2015