Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sepnuté ruce

Sepnuté ruce

a1ička Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: večerní rozmlouvání s Bohem

Sepnuté ruce mám
s Pánem Bohem rozmlouvám
ptám se ho kterou cestou se mám dát
aby nebyl někde pád

To on mne vede za ruku
a vždy mne sílu dá
když životní cesta se zdá zlá
pocit mám ,že znamení mne dá
která správná cesta je ta má

Sepnuté ruce mám
s Pánem Bohem rozmlouvám
děkuji za každý prožitý den
který byl láskou, zdravím naplněn

I když dělám hlouposti,
on nekárá a nehubuje
věrně stojí vedle mne
a cestu mou mi ukazuje
nemusím se bát,
vím že nás má rád
Publikoval(a): a1ička, 20.10.2015
Přečteno (277x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Malce, Lipová, slunečnice69, Mirastus, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti