Vážky/Pocity
Vážky/Pocity
Vážky na okně,
myšlenky o Tobě
Déšť smáčí pramínky mých vlasů.
A jeho velké kapky obtěžkávají slabé lístečky trávy.
Chybíš mi, až se soužím a blázním.
Chladný vzduch proniká k mým plicím
a já spolu s ním vdechuji další nový den.
Den plný očekávání, ale také lhostejnosti,
všednosti a nesplněných snů.
A slabý vítr naráží do oken
a odfoukává bolesti a starosti dneška pryč.
Ale ne zcela.
Jen lehké odfouknuí od mého srdce,
abych mohla s klidnou duší spát
a Bůh mi dal skrze spánek sílu.
Vydržet a bojovat.
Publikoval(a):
pampeliška semišová, 20.10.2015