Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duhová lira osudu

Duhová lira osudu

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Asociac při phledu na 3D mapping na fasádu Kinského letohrádku na Petříně.

Myšlenky všech barev
probíhaj mou hlavou,
prolínaj se - vrhaj stíny
svým směrem si plavou.

Některý jsou temný
jiný plný světla,
duha vrhá stíny
s osudem si hraje betla.

Tklivé struny liry
rozechvívaj melodie,
někomu nabrkla hojnost
jinému se těžce žije.

Ve své pestré paletě
kdy kol ráje kráčí peklo,
v temných vodách osudu
každý z nás si hledá světlo.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 20.10.2015
Přečteno (78x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Ružka, Marcone, donne, gogol, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 11:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti