Pane můj
Pane můj
Pane můj
Žal a neštěstí v sobě
nosím.Nemám komu se
svěřit.Před tebou
pane můj klečím a
vzpovídám se Ti.
Děkuji ,že jsi mě
vyslechl.Snad i
pochopil nebo snad
zatratil.Snad odpuštění
mi dáš.Pane můj prosím
odežeň odemně žal i pláč.
Publikoval(a):
slunečnice69, 19.10.2015