Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slzy

Slzy

Marie Bernadeta Básně » o Přírodě

Anotace: Na lístcích spočinuly jak krůpěje rosy

Slzy



Do květu rudé růže

spadly slzy docela jemně

Na lístcích spočinuly

jak krůpěje rosy

když kráčíme bosi

loukou ranní


Volaly ke mně

maličké žluté afrikány

že světlo denní

mají v sobě

aby se smály


i v dešti když kapky

smutku nás tíží

zvedají svoje hlavy k nebi

a pro nás kvetou

tak pozdně

aby v nás dotek štěstí

zanechaly
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 18.10.2015
Přečteno (420x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, a1ička, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti