Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězdy

Hvězdy

Killerka. Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Takové věčně nesplněné poznání krásného dlouhého milování .

Sledují pohádky,
kde kvetou krásné růže,
vždy tam láska zlo přemůže.

Teď mohu si jen nechat zdát,
o lásce tak mocné,
co nechabne ale roste.

Kolik hvězd ještě musím uvidět padat,
chci to tak moc že nechci to vzdávat.

Nebo mám snad do větru volat,
že přeji si i třeba jen krátce, prožít láslu jak v pohádce.

Chci věřit hvězdám,
že mi splní co dosud neznám.
Publikoval(a): Killerka., 18.10.2015
Přečteno (183x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, slunečnice69, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti